La Comissió de Festes de Castellfort agraeix a tot el poble la col·laboració en les festes

29/08/2023

-Anima a crear una nova comissió per a donar continuïtat a les celebracions

La Comissió de Festes "La Barreja", que s'ha encarregat d'organitzar les festes de Castellfort, ha agraït als anunciants, col·laboradors, l'Ajuntament, la corporació municipal sortint i la nova, els funcionaris, el personal municipal, veïns, amics i visitants, el suport i participació en les festes de Castellfort que han finalitzat.

La comissió ha agraït "l'ajuda, el comportament i la companyia" de tots els que han omplert els carrers i places de Castellfort durant aquests dies.

La comissió manifesta que durant la setmana de festes "hem intentat fer-ho tan bé com siga possible. Esperem que hàgeu gaudit de tots els actes i us demanem disculpes en el que hàgem pogut fallar".

-Nova comissió

Des del col·lectiu s'ha realitzat una crida perquè es forme una nova comissió, necessària perquè el poble puga gaudir, l'agost de 2024, d'un complet programa d'activitats. Els integrants de "La Barreja" asseguren que "viureu una experiència única".

La Comissió de Festes de Castellfort agraeix a tot el poble la col·laboració en les festes

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Castellfort, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça de l´ajuntament, 1 CP:12159, Ajuntament de Castellfort, 12159, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).