Castellfort inicia aquest dissabte les festes d'agost

16/08/2023

La Comissió de Festes i l'Ajuntament de Castellfort han presentat el programa d'activitats per a les festes d'agost que començaran aquest dissabte i acabaran el dia 27. Música, bous, jocs infantils i moltes ganes de passar-ho bé marquen cadascuna de les jornades festives.

Així les coses, el dissabte 19, Dia dels Xofers, hi haurà missa en honor a Sant Cristòfol, dinar, corro de vaques i discomòbil. La festa continuarà el dilluns 21 amb el Dia dels Jubilats i Campionats. El dimarts se celebrarà el Dia de les Disfresses. El dimecres 23 serà el Dia del Patró i de les Penyes. I del dijous 24 al dissabte 26 a les tradicions, jocs i música s'uniran els esdeveniments taurins.

Castellfort inicia aquest dissabte les festes d'agost

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Castellfort, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça de l´ajuntament, 1 CP:12159, Ajuntament de Castellfort, 12159, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).